gårdagen

torsdagen var riktigt grym! as bra väder! skrev två prov och fick tillbaks två prov! inga ig :D sen efter skolan så cykla jag och natta hem till mig och chilla galet. vi åt god mat som jag laga. sen senare på kvällen drog vi till bj och rocka loss:) det stängde två så vi blev med bjuda på en jävla efterfest. LOL!!!!! jag och natta drog med första bussen som gick 04 någonting och den åkte bara till stan.. så vi blev tvungna att gå hem till mig men först leta vi efter någon cykel vi kunde låna. och vi hitta den perfekta cykeln! såg ut att komma från fyrisåns botten.. aja cyklen är iaf borta nu.. karma:)  vi kom väl i säng runt fem och vakna vid tio:) sket i fek lektionen och cykla till skolan vid 12 för att äta lunch:) sjukt bra kväll!:D



jaaa.. la upp denna igår på twitter men hade helt glömt det.. pinsamt.. aja enda bilden som tog in på bj. inne på toan..

väntan på bussen


ledig

så jäkla skönt att va ledig :)) i fredags träffa jag kusinen min, mycket trevligt! sen i lördags mötte jag emma på stan och hon klippte sig och jag shoppa upp lite presentkort! sedan drog vi till vänge för grill och fotboll
med nattaa. igår söndag så vakna jag upp i vänge och drog sedan på match. vinst! sen blev det att dra hem till linn på lite chill:) och idag ska jag handla mat med mamma eftersom att hon ska till mallis 1vecka.



hittat den!!

Hittat fulaste lägenheten i fålhagen som jag vill ha!! Den är ful och as najs:))) det är en 3a, varför kan jag inte få ärva lite pengar nu för så jag kan köpa den?? vaaa? den är helt perfa att ha sen när jag flyttar hemifrån. då kan jag tillochmed ha 2rumskompisar. jag vill ha den!!




emo

dålig dag igår. helt emo. men snart ska jag köra till hagby för fotbollsträning. igår var jag fett olaglig, körde från hagby till ramsta kyrka utan skylt;) skylten låg hemma å ruttna:)


lättar på lite känslor

såklart att jag inte sugit upp allt som hänt sedan skolan började i augusti. jag vill inte acceptera det. nu tänker jag ego men jag vill inte att det skulle ha hänt. men nu har det hänt och nu kan jag inte tänka ego. så jag är glad för din skull. men jag vill inte. om man kollar tillsbaks i bloggen 1år så är du med i varje inlägg. alltid var det du och jag. varje helg. allways. solade chillade grisade i 3års tid. var alltid hos dig. hur länge sen var det inte jag var hemma hos sig? v8 på sportlovet var jag hos dig sen innan det var det nog i somras. japp jag vill inte förstå. om man verkligen vill något kan man göra något åt det. men just nu är jag inte i tropp prio. känner mig ensam. jag är ensam. jag döljer det bra jo det gör jag. för jag beättar det aldrig.


suuger

TJAA! länge sen.. höhö. men denna vecka har varit full. pluggat till nk slutprov sen tisdags. orienterat i hammarskog och självklart tränat! kom hem för ett tag sen. ligger i soffan och har precis käkat kvarg och kiwi.  taggar till för ett skivstångspass. 1vecka sen sist jag var på skivstångspass så jag är taggad!:D


valborg förra året.. dräggigt.


RSS 2.0