Nu drar jag till p&l

TJAAA! hänt mkt på senaste tiden. hängde med min kusin, träffa dan i sthlm, shoppa inför P&L med paulina, tog mitt första dopp med natta och emma (emma badade ej) sen så har jag firat midsommaer på det och även tränat! men nu ska jag ha så jävla gött i regnet på peace!!! SKÅÅÅÅL




PUSS HEJDÅ! ses om en vecka!


HEJA SVERIGE

Drar till Emma för att kolla på lite fotboll med henne och Natta! HEJA SVERIGE!


P&L

Satan va jag är taggad på peace! sjukt bra band/artister som ska dit! OJOJOJOJOJO! WOOOP WOOOOP!




Litet smakprov från förra året♥


Helgen

TJAA TJAA! i fredags drog jag till knivarnas håla, knivsta.. och mös med limpan:) sen på lördag var det fest som som stod på schemat! grattis frida och jossan! SES I MAGALUF! mycket trevligt var det där. igår så låg jag i emmes soffa lagom bakis och dega:) råka försova mig idag så belv ingen skola. jag är sjuuuk så ni vet. jag pallar inte. idag när jag snöt mig, jag har aldrig sett så mycket snor:O så ni vet!


Jag och Emma åt lite kebab på Nattas jobb!

Förade på Emmas balle. Mycket mysigt!

lite lek i köket..


chillarn

Vet att jag är världens sämsta bloggare! tog iaf min oskuld på flustret för 6dagar sen! mycket skön kväll på flurran:) i helgen chilla jag hos emma med natta. körde lite karaoke å grejer;) på lördag då jävlar ska dte sjungas på förkröket:D taggad! imorgon tar uppsalas 3or studenten! sjukt! på onsdag ska jag ta min takfest oskuld om vädret tillåter:)!


SKÅL!

Bilderna snodda av Natta!
PS:Jag vill ju se alla bilder Natta!


idag fick jag fågelskit i håret:)


RSS 2.0