packar

på tisdag kl 09.00 gåt planet mot MAGALUF!! FETT! aja packar lite nu iaf. så sjukt segt haha.. man måste ju prova allt och vet inte riktigt hur jag ska packa och mamma är inte hemma så hon kan inte hjälpa mig:( men det är luuugnt! 12dagar på 20kg svååårt! hade ju övervikt när vi drog till alanya förra året och då var det bara en vecka..


såhär snygg är jag idag! riktig 1337

Väskan med shorts och väskor i.

kläder på kläder

var tvungen att ta en till bild och visa att jag inte bara har vita och svarta kläder med mig!


spiderman

TJA! var på bio igår med emma och det var meningen att vi skulle se Batman men jag bokade ju helt fel.. man märker ju att man inte varit i skolan på ett tag. jag kan varken skriva,läsa eller tänka.. men vad gör det!?? spiderman var bra den med:) efter bion drog vi till donken sen till ett as coolt ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter. men det var verkligen as balt! deras toaletter kan ju va det coolaste jag sett!:0


Förra helgen

Så hängde jag med Elina och då bakade vi detta! Satan så gott!
Förra söndagen så hade vi en Magaluf träff utan Natta (dissare) men vi gjorde sjukaste listan iaf haha.



Mums!


HEJ

Tja! kom precis hem från Ronja! Varit med henne sen lördags:) myspys vi har bara chillat galet. Finns ju inget att göra i detta svenne väder. Men vet ni vad??!!!! jag drar till MAGALUF om 8dagar! GAAAAAAH TAGGAD!




bajs

Idag ska jag leka med Emma och Natta!

Jag och Emma 2010


För att vi kommer ha det så bra i magaluf!






nu är vi ikapp

SÅ nu kan vi blogga i presens (nutid)! 2veckor och 6dagar kvar till Magaluf! GÖTT! Men jag har varit sjuk så sinnes mycket denna sommar! Första två veckor innan P&L sen såklart som man fatta så blev jag ju sjuk efter P&l och varit sjuk i fan 10dagar nu. JÄVLA hosta och snor som gör mig tjock! Dirr när jag blivit frisk ska det hård tränas, jag vill träna så sinnes mycket! Innan jag blev sjuk så tränade jag ju minst 6 gånger vecka. Så har ju gått upp något kilo. 3-4kg kanske? Vi har ju fan ingen våg hemma :( MEN! Innan Magaluf ska jag ha gått ner 3kg! SPIKAT!



bästa bloggarn

Heej var ett tag sen sist nu! I fredags drog jag hem till Ronja som jag inte träffat på år occh dar! sov över där sen på lördagen drog jag till vänge för middag hos Elina. Sov hos Emma! På söndagen tog vi en runda på stan sedan tillbaks till vänge för yatzy? och myspys. Igår drog vi till sthlm för shopping! fick med mig 5st bikinitrosor och 2st överdelar, 2par shorts, 1 klänning och ett linne:) drog en kina buffe också! shiit så gott! Nu idag tisdag så kom jag hem! ska snart iväg och handla mat med mamma.

Lördags hos Elina

Söndags

Igår!


PAL




Bilderna ligger verkligen inte i ordning. Mycket bra vecka, dock mycket kalla kvällar!


RSS 2.0