...

den 10december kommer jag skaffa en ny blogg. som kommer heta 365dagartillfrihet eller något liknande, fick idéen av min syrra som skaffade en blogg när det var 100dagar kvar tills hennes 18års dag. men jag kör bloggen i  1år :) kommer då skriva om mitt liv som 17år medans alla mina vänner hinner fylla 18år ganska mycket tidigare än mig. medans de planerar utgångar får jag  helt enkelt sitta hemma och blogga. så kommer vara en slags nedräkningsblogg med mycket bra och mycket dåligt :) massa pepp såklart och massa negg :D
.
ful bild från avslutningen :)

min iranie

väntar in min kära viking nattapatta! sedan drar vi vidare på chillkrökfest :) pöössss på er!

grabbkväll med brudarna!

satan va trevligt jag hade det igår! riktig grabbkväll med brudarna:) spelade ölspelet, & smaskiga spel så som klädpoker! satan vad dåliga vi var :D
natta var också med! haha fler bilder kommer :)

dagarna ser ut som vanligt


såå jävla cool


donken+bio

käk på donken med syrran sedan så drog vi och kolla på breaking dawn. satt och garvade åt hur fula vargarna är.. kan inte ta filmen seriöst :) tack för mig!
efter bion gick vi och hälsa på syrrans jobb ;) fick en skit fin mössa....

snart är julen här!

som sagt snart får jag börja lyssna på julmusik :D faaaaan va jag längtar! har en regel för mig själv som jag tycker alla ska följa. att man får börja lyssna på julmusik på första advent :) då börjar det ju på riktigt:) och är galet sugen på lussebullar..... men kunde inte hålla mig ifrån julen hjältar! så sjukt bra :) bland dom bästa julkalendrarna helt klart!

bäst


min dag idag!!

IDAAAG ÄR DET MIN DAG! FYLLER FAKTISKT 16ÅR OCH 11MÅNADER!!



tjaa!!

ledig idag pga utvecklingssamtal, skööönt. har gjort klart engelskan och har börjat med italienskan, svåårt! men har iaf utvecklingssamtal kvart i två men fett sugen på att skippa och dra och jobba istället. och juste har ju ingen kamera eftersom att någon tattare snodde den i alanya. fortfarande arg.
puss från bästa bloggaren !
bild från 9an

RSS 2.0