packa = inte min grej

jag må va världens sämsta packare.. blev jäkligt mycket packning! men det är nog min kära pool jag köpte som tar plats! ska vara på station om 1timme! helt pepp :D aja kommer hem på söndag natt så ni vet :) puss alla! hörs snart igen!


p&l

wiihuuu åker imogon! börjat lägga fram vad jag ska packa ner! hatar att packa!



midsommar




dagen innan midsommar




spinning

igår hade emmas pappa sitt första prövnings spinning pass och självklart var jag där! det var roligt & jobbigt ;D aja snart ska jag dra mig till stan med min 48936kg väska! träffa emma och göra lite saker sedan ta bussen till öre :)



midsommar

 


ögonbrynen

färgade ögonbrynen nyss, heheh råkade ha färgen lite för länge men det nöts ut innan fredag hoppas jag:D hihihi


GRIS-SVIN

drar in till stan om någon timme, sedan drar jag hem till emma i vänge. sedan blir det att stå i hagby kiosken med lena :)


öregrund

så jäkla skönt att bara dra iväg några dagar till öregrund:) här kommer lite bilder på vad vi gjorde


bussen dit, när vi klev av bussen för att gå mot emmas stuga, försökte vi lifta. en bil åkte förbi sedan kom den igen?! våldtäksmän.. vi tackade nej och såg dom dagen efter.

kaptenen i huset!

dagen efter cyklade vi till klipporna för att bada & sola

det blåste för mkt så vi cyklade in till centrum och handla lite på ica sedan satte vi oss vi hamnen som fetaste turisterna :)


sedan åkte vi färja bara för att ;) efter vi åkt färja skulle natat till bussen till uppsala för att gå på bio men sedan komma tillbaks, haha massa buss för henne!

efter vi lämnat natta vi bussen, gick vi tillsbaks till hamnen, låg typ 1timma. emma somnade..


efter emma och jag käkat,kollat på tv, ätit lite till. cykla vi till centrum för att hämta natta, var svin kallt! men slutade med att vi tog färjan till gräsö för att kolla in stranden ;)

idaag, vi vaknade vid typ tolv? käkade lite frulle, vi blev sugna på att fiska, men det sket sig, vi pallde inte med vädret så vi tog halv fyra bussen hem.


öreeee

heeeereeee weee comeeee öregrund!

ps: natta har köpt en volleyboll :D!


håller tummarna!

drar till öregrund idag med emmma & natta om inte emma får jobb ivägen.. kommer döda hela donken om hon ska jobba imorgon.

 


2010 i öre


gårdagen typ??



harpan♥


sway my way


fml

bläääääääääää pisss baaaaajs!


tjoooo

igåår så träffade jag upp emma på stan sedan drog jag hem till ronja, sov där och fick gå upp 7!!??? för att ungjäveln jobbar.. så nu har jag varit vaken ett bra tag! känns bra :)

 


torsdags :) sofia och linn i bakrunden! SAKNAR ER! era grisar som är i grekland


soooommmmaaaarlooov

och det ska firas!

idag:





onsdags

efter skolan drog jag och linn till ikea och elgiganten sedan kom emma och natta, efter ett tag lämnade vi av linn vid bussen och cykla till team sportia?? för att kolla efter volleyboll, fanns det? neej. sedan hade vi cykel race hem! jag fick ha natta på pakethållaren och det gick så fort så hon höll på att tappa bh:n :D



tisdags

i tisdags drog jag till elina efter skolan, bada och sola sedan fotbolls träning :) soft daaag!





snygg!


lördags

japp då drog jag och emma till knivsta för att äta med födelsedagsbarnet och linn :) helt mys!




rumpplask

drog till knivsta idag med ema och natta vi drog till deras badplats för att steka och bada med linn och sofia:) dom hade ju hopptorn och grejer!


plask


knivstaa

nu drar jag till K.Town! blir käk hos sofia sedan kvällsbad i särsta :) puss hej ha en bra kväll alla!

 

 




grattis bror!






RSS 2.0