lördag

hejjsan, idag så har jag duschat och ska snart packa, för emma kommer snart och plockar upp mig, sen drar vi till vänge :) puss på er så länge!


slänger upp några bilder sen början av skolan och jag var sjuk en dag och då kom hon och filip hem till mig och överraskade mig :D





jag SKA köpa hus i thailand någon gång i mitt liv..

här är lite bilder från olika hus, så jäkla fina!





































det finns så sjukt mycket mer fint


snön smälter!

äntligen säger jag bara snön börjar smälta bort lite, kmr bli ett riktigt slaks väder menmen, kommer säkert bli minus grader inatt så det blir värsta isbanan överallt -_-


semestersvenskarna borde visas igen!


godag!

vakna kanske vit tio har ingen aning faktiskt, sen så har jag hunnit med att duscha och städat över våningen :), och nu med halv bussen ska jag in och möta ronja sen drar vi hem till mig och gör något :)




den här speciella personen fick min nyårs puss


snön får inte plats!

igår skulle ni se hur förjävligt jag och mamma hade skotta snö i timmar och finns fan inte plats för mer snö! och jag blev tvungen att stå på en stege och ta ner snö från ett litet tak och fick snö över hela mig! ni ska få se bilder inte så trevligt!








avslutar allt med ett "fint" litet hopp


ge mig vår / sommar




















gomorgon

hade sjuk dröm inatt haha, imorse kollade jag in emmas blogg och hon hade lagt uppen bild på oss sen höstast typ, saknar den tiden! och emma kommenterade även mitt inlägg om snö och skrev hellre snö än slask men du emma hellre vår en snö! slaks välkommen fram det är ett tecken på att våren vill komma! :)




usch för snö!




söndag

godag alla! jag och lina kom hem vid typ två tiden men somna vid tre ungefär. vi vakna vid elva slaget och hon tog kvart i tolv bussen, har hunnit skotta lite snö idag också fyfan! 

innan vi drog :)


drar in till stan snart

lina kom för en timma sen och nu ska vi dra till stan på fest snart, puss hoppas alla får en trevlig kväll!


började morgonen med godis..



driv bild och helt ruffsig i håret ;D


Gästbloggar

Hej alla! Emma här.

Tar mig själv friheten att skriva ett litet inlägg när jag ändå håller på med felicias blogg. Det är nämligen jag som gjort hennes design (väldigt svårgjord, NOT) min första design och måste erkänna att jag är lite stolt att jag inte trasslade in mig i alla koder. Aja hoppas alla får en underbar helg!

Puss och kram skumbanan  ♥


emma fixade designen

lila söta emma fixade min design efter som den andra var inte fin eller den va fin i början men man tröttnar som fan. kommer ny design till vår/sommar har jag bestämt:) tack så mycket emma!<3

puss på er så länge!


saknar italien!

sitter och kollar igenom lite Italien bilder fy fan va underbart det var!





städat rum

godag kväll alla, efter vi slutat så åkte jag elina & emma 5an till stan blev flum som vanligt. sen när vi gick av fick jag as ont i magen vet ej varför känndes att jag skulle spy. men sen vid typ fyra tiden kom jag hem och dog i soffan sen så börja jag leva igen och städade mitt rum som var kaos inte najs. menmen nu sitter jag i mitt fina städade rum och äter massa gott godis!:D och som min nerräkning syster kommer hem om tre dagar fall man inte räknar med idag.

puss alla!

skol time

morgonen börja med att 21an kom as försent och det va iskallt. men nu sitter jag i ett varmt klassrum och har so.

 

 


trött på snö! emma på bild


Hiss & Diss

veckans hiss


min syster kommer hem snart




veckans Diss

snö!



utvecklingssamtal

efter skolan drog jag & emma till stan, jag skulle byta min jacka till en annan och emma köppte ett bas linne på gina och en mössa och en jacka/kofta på h&m. senare drog jag hem sedan på utvecklingssamtal. det gick faktiskt super. mamma pratar med mormor i telefon och jag hör hur hon skryter över mig;) hahaha den ni! nej nu ska jag käka pannkaka!

nej inte pannkaka igen


i skolan

hejjsan alla, är i skolan nu och kom 1timma försent. jävla bussar! när jag kom så slutade vi precis och sen så gick vi runt och tog kort till www.feela.blogg.se

 

 


bild sen våras


klippt mig

hejjsan, vet ni vad jag har gjort? jo klippt mig :) gjorde inget spec men slingade och toppa håret och fixa luggen.ni får bild imorngon. och min kära syster kommer hem om 5 dagar hon kmr va en pepparkaka!





här är en bild på min syster blek, ska ta ett kort på henne när hon kommer hem så man får se skillnaden,


feela

www.feela.blogg.se


skola

hejjsan är i skolan nu i sal 12 den ni. har arbetspass och ska snart börja skriva en slutsats om min statestik. sitter med dom här tjejerna på bilden, emma blå elina röd lovisa vit & jag orange


sovdags

hejjsan har precis kollat klart på sommaren med göran, haha sjuk film. har dock hunnit med att kolla på resor. måste verkligen tjata på syster att vi ska åka, vill bara packa väskan och dra till ett varmt land nu. im in love hittade finaste hotellt!





blir ingen träning

hejjhejj, skolan idag va rätt så nice. men det är träning ikväll men skippar den för att det är så sjukt kallt och är redan halvt förkyld så jag kommer rulla fram till våren:) nejdå nu ska vi inte ta i! och vet ni jag gick in och kollade på resor taggad till max! när min kära syster kommer hem från thailand ska jag fråga fall vi kan åka någonstans i vår gud så skönt det skulle va.



fredags
















i skolan

hejj alla få läsare emma tvingar mig att börja blogga igen. och jag ska försöka vara duktig för det är alltid så kul att kolla igenom gamla inlägg. men nu ska jag försätta med min statestik på SO,


/felicia





bilder från typ första stund & bilder sen sista stund & inga där imellan

















det här va några bilder, as många som tyvärr inte kom med på bild. mer finns på www.luvann.blogg.se


gästlösen

hejjsen, länge sen jag skrev nu. jag har har hunnit flyttat under tiden, och bredbanden har tagit tid tills vi fått det så skyll på telia! men jag har bestämt att jag ska ha gästlösen så bara kompisar kan kolla in bilder och inte min mamma ska kunna läsa och andras och så, så dt blir mer en bild blogg:)



RSS 2.0