HAPPY NEW YEAR!


nyår firas sin med emma & med en hel del annat folk. och jag ska inte ha lösögonfransarna som jag har på mitt högra öga. haha..


26 november 2010



så kul man kan ha det när man heter felicica & emma


maxi

shoo bloggen! idag så mötte jag emma på stan ca 14.17. vi skulle fixa lite ärenden. sedan så shoppa vi på maxi:)japp det var min dag det.


det vi handla
+
ananas


sveparn

 


nytt


jaaouu

va ett tag sen sist :), har hunnit med en del. efter marcus åkte hem blev det film kväll hemma hos max med några klassisar. linn & sofia sov över. sedan blev det staden dagen efter. rean är överskattad! på kvällen blev det bio med syster. sedan drog jag hem till ronja och sov där. vi spelade xbox dance ngt sånt as kul. sen så sov jag där. och på kvällen drog jag till emma sedan kom nathalie. och vi körde lite tävlingar och sånt & självklart så vann jag! och idag har jag och emma bara legat och degat oss i sängen. och sen typ vid sex tiden tog jag bussen hem. va helt kaos här emma. broder min har väl haft rave party eller ngt.. haha men klara inte av skiten så jag diska hundra glas och aaah! men belönade mig med att ta vinet som stod på bordet (i kartong) alltid är bra att ha någon gång. galet långt inlägg.


får bli en fin bild sen min födelsedag


barnvakt

är barnvakt åt min kusin marcus, han vaknade kl6 imorse skoj! och fy vad jobbigt det är att vara barnvakt åt den vildungen!! och plus så är det mellandagsrea!! och jag missar första dagen! kmr säkert bara vara massa skit kvar imorgon :'(



i väntan på att få åka till mormor..






GODJUL!:D


nyårs outfit?


bingolotto

ingen vinst fan!! hatar bingolotto.. man vinner aldrig! cp saker!


@ sunes jul



julpyntat naveln med en mini julkula..



OMG

OMG MIN VÄN EMMA HELANDER ÄR JU TYP FAN KÄND ?:O, HÄR FÅR NI SE EN BILD NÄR HON ÄR MED TVÅ FETA KÄNDISAR!


vet att bilden är cp åt höger, men klippte bort ronja, sorry :), ville bara ha med kändisarna!!


julklappsköp

snart tar jag bussen till stan och möter emma, sedan blir det julklapps köp:), har inte köpt en ända julklapp:D hehe.. och just nu är det spy kids. bara för att jag inte kommer kunna se hela så ska den såklart visas på tv. den är grym:D och någon dag ska jag starta min andra data som jag inte använt på länge bara för att kolla på bilder man glömt bort att dom fanns :) nej pusshej! 


innan snön kom.


miljön?

juste har ju glömt att berätta att man fick mvg på historia provet, känns bra! och så har jag prov på måndag i italienskan, men det ska nog gå bra det med :), och idag så hade vi ett rollspel om klimatfrågorna hela dagen! 08.15 - 14.30 menmen man ska inte klaga, annars börjar vi 08.50 och slutar 11.30 menmen.. fast rollspelet var ju najs. mitt team var uganda♥, och vi var grymma. ikväll blir det bara att ligga hemma och vila sig :)



jag & tim, 1vecka sedan


igår på gympan!

emma, nathalie & jag på gympan igår. vi var så galet grymma på volleyboll. och vi ska ska starta ett eget korpen lag:D vi ska träna volleyboll hela sommarlovet! vi kom även med på en bild igår när vi spelade :)



här är då "normala" emma


HAHAHAHHAHA


fördrink

ligger nu i emmas soffa och degar framför tv;) robert kom precis in med en fördrink & lite chips innan maten ;) lyxigt hihi



rom & cola


kvällen

snart drar jag och agnes till kvivsta till linn senare så drar vi vidare till hennes kompisar :), fun fun! have a good kväll alla. och till linn & agnes tror jag tar med 3Dbrillorna ;D



bjuder på en ful cam bild sen igår;)


födelsedag igår

som sagt igår fyllde jag år:) först så vare skola, sen på kvällen blev det kina mat med emma,sofia,linn,maria,agnes,nathalie. ( typ matförgiftad) sen så drog vi hem till mig, sen så kom det lite fler folk :) ytterst trevligt :) orkar inte berätta allt i detalj. och kanske lägger upp lite bilder senare. ni för nöja er med det här;)








HAHHAHA

OMG BJUDER PÅ DENNA! HAHAHAHAH FULASTE BILDEN EVER. hahahah


omg vad har jag beställt :D!!


rubrik?

man kanske ska ta och läsa alla 82934732 sidor som vi har i historia till provet imorgon? fast nää. har läst de viktigaste sidorna och hoppas det räcker hehe ska nog läsa lite på lunchen imorgon. man vill ju inte ha ett IG. ligger just nu i soffan och kollar på svenska hollywood fruar. maria är så söööt:D! det får bli det sista av mig idag. puss och godnatt.



min snygga jul stjärna


snyggaste granen!



engelska

sitter i klassrum D413 tror jag? Nathalie har stora problem med sin penna.. men det fixade sis:) Tur det! aja nu är det bara 60min kvar av lektionen;) sitter och skriver av massa kont´stiga glosor. (jätte skoj) sen efterengelskan är det 1timme och 30min samhäll. sen äre lunch nice! och så fyller man år på fredag :)!





1december

det började med att jag gick upp 07.12 för att hinna göra frukost innan julkalendern börja:) efter julkalandern så tog jag en choklad från min chokladkalander. sedan drog jag till skolan, efter skolan så åkte massa in till stan. jag max emma och nathalie lukta på lite parfym och så. sedan satte sig jag emma och max p bussen hem:) och när jag och emma kom hem gjorde vi scones och te :) mums och nu ligger vi på golvet och segar oss. ska dra på öppet snart. här kommer lite bilder sen dagen.


mer bilder kommer, måste dra nu.


RSS 2.0