soooocker i stora lass

igår så sov jag hos emma med linn sofia och natta fast hon drog ju hem eftersom att hon bor så nära :) vi köpte mat på gränby och snodde med oss vagnen :) lata tjejer..
nyttig frukost!

hittade värsta krigar bilden på mig och linn!


skolavslutningen 2011

hahha har ju fan inte laddat upp dom här bilderna pga av en sak som jag mådde dåligt av men inte längre! FU

ångest

har sån sjuk jäkla tränings ångest! om 4veckor ska vi 2or springa 1mil om man sattsar på mvg vilket jag gör. och så skadade jag for helvetet igår på fotbolls matchen så måste minst vila 1vecka!! jag som tänkte springa idag och onsdag och gå på tis & tors fotbolls träningarna men icke!! kommer ju fan inte klara milen! paaaaniiiik om inte foten är bra om 1vecka!!!



coola bleka brudar

knivsta häng

i torsdags så drog jag till knivsta där emma sofia och nathalie befann sig, vi sov över hos sofia och hade det myspys:) här kommer lite snygga bilder jag snodde av emma:)
vi sover faktiskt på riktigt ;D

hittade snyggaste bilden på elinas data!


vängetown

ligger och chillar i elinas säng med elina! helt mätt! kräftskiva med elinas family alltid lika trevligt :)

tillägnat till dig filip!

din pruttande alkis detta är till dig:) & luuuugnaaaaa dig med spriiiiten (han tvingade mig eller naa)
snygg nykter bild sådääär från alanya! (fulaste bilden jag sett)

sooooft nya schemat!


to school for cool

skolan idag var då rätt chill! 2timmar hål timma idag och 3timmars hål timma igår synd att det är dom första dagarna annars skulle man ju dragit hem :)
ny vaken felicia

ut och kötta!

satt och vänta på bussen sen när den kom såg jag en lapp bakom mig som det stod att hållplatsen var inställd! så jävla faaaaiil! så blev ingen fotbolls träning för min del så ska snart ut och springa!

helllllloooo

jag = bästa bloggaren???
noppeee stämmer inte! men helgen spenderades iaf hemma hos ronja as nice helt chill! och min blogg kommer suga så hårt tills kanske jul? då jag kanske önskar mig en ny kamera. jävla cp som snodde min kamera i turkiet medans jag sooov!! vafaan du borde tänkt på min blogg.. ditt fel att den är sämst... aja om typ två timmat hämtar emilia mig sedan bär det av till match!
2 sjukt härliga bilder sen alanya

nu skolan!


alanya sjukaste!

heheh glömt att skriva att jag är hemma! kom hem för 1 vecka sen då! alanya sjukaste resan ever allt hände liksom! sen jag kom hem har jag gjort något varje dag, käkat fucking ute varje dag sen jag kom hem, hej fattilapp! lördags så kom filip & jesper till uppsala som vi träffade där nere, sjukt skoj:) idag så var det överrasknings avskedds sak för lena som åker till afrika 1år! sjukt, fotbollslaget hade överrasknings grejs för henne i fredags! väldigt skoj:)

AAAAAALAAAANYAAAAAA

månader-veckor-dagar-timmar & nu fuuuucking minuter!!!


SNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAART ÅKER VI!

hey hey alanya!!

idag sker det! vi bokade resan för 7hela månader sen för att få vårat billiga hotell! SJUUUKT! typ 4300kr för flyg,hotell,frukost,middag! så sjukt bra och så bor ju på as bra läge! ah och idag blir det att duscha,packa klart allting! (fett jobbigt) och sen så ska jag jobba! hehe.. aja blir upphämtad halv fyra!:D

RSS 2.0