wild & grazy you know!











fler bilder finns på emmahelander.blogg.se


cyklacyklacykla

efter vi slutat så satt jag och emma kvar till kanske halv fyra och pluggade, sedan cyklade vi hem till henne åt sen cykla vi bara runt i stan och fjanta oss i kanske två timmar, bilder kommer lite senare. så får ni se lite emma och felicia humor ;)




bild sen "my sweet sixteen"


skola

skolan idag va skön, hade fet håltimma så då satt man och pluggade :), första gången men gjorde det på en håltimma haha. men men nu måste man ju ligga i och inte slarva med läxorna ;D imorgon ska jag och emma sitta tag ett tag i skolan och bara plugga. kanske köpa sig något gott i cafeterian! den är näst bäst. kattes cafeteria är på första plats! sen efter skola så var det bara att cykla hem käka och dra på fotbolls match, vi förlorade med 2-3 men spalede grymt :)




 
slänger in en raaaaandooom bild sen sommras :)


Use Somebody


gympa

första gympa lektionen avklarad då. jag har min gamla idrottslärare som jag hade när jag kanske gick i 1an och så fick jag tillbaks han i 1an fast i gymnasiet dårå. men han kände igen mig och det förvånade mig haha.




bild efter lektionen, emma, sofia, linn och jag


pucko? näääee!


gräsmatta






fråga: vilken bild har en äkta gräsmatta ?


emma wants more..

emma blir aldrig nöjd med mitt bloggande :'( hon typ förväntar sig 20inlägg per dag :O




en vinter slaskdag..


SOVMORGON

min första sovmorgon imorgon som är in prickat i schemat. har haft sovmorgon förut med då har det varit håltimma eller någon men nu finns det i schemat :D jag längtar redan! ska bli skönt med sömn.



 inlägget får firas med en sommarbild


grattis emma!

grattis till emma som inte är allergiskt mot något! det ska väl firas med lite toblerone tror jag! idag så vare skola, vi hade historia och vår historie lärare är inte bra menmen. efter skolan drog jag emma linn och sofia ner på stan och kollade lite :), sen så åkte jag och mamma till ikea :D köpte lite nya saker till rummet. och plus ni ska få se min ursnygga garderob någon dag här i veckan :)




här har vi den icke allergiska flickan


<3


you make me wanna shout




igår

först så va det skola, vi slutade typ 11? jag och emma cykla till stan kollade runt lite sen cyklade vi hem till mig. sen drog jag vidare på match sen hem fixa sig lite, sen mötte upp elina och william på bussen sen åkte vi vidare till stenhagen och va hemma hos paul och där befann sig alamin och milad också. sen så chilla vi gärnet haha.



har bara bilder på emma sen igår.




emmapemma

emma i tisdags, dagen innan skolan





jag innan jag klippte av typ 1dm


It's a wild world


cykel time

ska snart börja cykla till skolan, möter emma utanför kvart över åtta. kollade precis på internet fall vårat sc hema har ändrats och det har det -_- nu är vår senaste dag kvart i tre, och typ varje lektion har plusats på med 5min.




inte för att man ser så bra, men ändå


dag 2

idag så hade vi lite lekar med klassen och så visade dom oss massa saker. nu har man lärt sig lite namn iallafall. imorgon så är det fredag och då kommer 2orna och 3orna kommer bli roligt med kommer ju bli as mycket folk, tycker redan det är mycket människor. och imorgon ska vi ha matte diagnos!!!? har inte räknat matte sen nationella, och vårat schema har redan blivit ändrat så vi slutar några minuter senare vare dag typ -_-


SP10F

idag är den stora dagen! jag är faktiskt inte nervös en kanske lite, men kommer nog bli ganska nervös på väg dit. som tur är har man emma vid sin sida. jag harockså klätt på mig haha? men kommer nog buyta kläder om ett tag. jag som ville ha short! men vädret liksom?! lycka till alla 1or!


big misstake!

fyyfaaaaaaaan mitt hår är typ precis vid axlarna och så jäkla fult!!!!! kuuuuuul liksom! skola imorn inte pepp. mina hyllor ska sättas upp i garderoben det kanske får mig på lite bättre humööööör? så jag får se alla mina kläder igen! men nej tror inte dte hjälper. ska fortsätta sörja mitt hår nu!


det jag fick med mig hem idag


makt

hejjsan, igår så åkte jag hem till ronja vi gjorde typ inget haha, sen idag så hade jag och emma bestämt träff så mötte henne på stationen. jag köpte ett par short och ett linne och en väska. sen imorn så bli det lunch med "gänget" haha ser verkligen ifram emot det. det va ett tag sen sist. typ böran av sommar lovet. men vi tjejer har bestämmt att det ska bli cupido för vi tjejer har makten. kom ihåg det alla tjejer!


...

känner verkligen att jag inte har något att skriva om i bloggen. har ingen kamera så kan inte ta några bilder. så inläggen blir bara tråkiga. plus jag som ville att det skulle va fint väder idag så man kunde sola lite! kanske åker in till city och köper mig något fint.


sol

väntar på att solen ska snurra sig lite till så att studsmattan får sol på sig. låg ut en liten stund men för mycket skugga på studsmattan.


KLOCKREN!


1 månad sen? helt sjukt









navel smycke

ska nog ta och köpa ett nytt smycke med bara en diamant. orkar inte med häng smycken under vintern. det väger bara massa kilon;) så man kanske ska dra till darkwell och slå till. jag kan ta kort på alla smycken imorgon så får ni se vad jag har.


no no no

mitt hår behöver seriöst klippas nu! det är så sjukt slitet. topparna trasslas ihop hela tiden. inte snyggggt för fem öre! emma du sa att vi skulle klippa oss typ 1vecka efter skolan för att visa att man har långt hår men jag vettefan fall jag går med på det. dom kommer tro att jag inte vet vad en sax är. så klippas ska jag göra innan skolan börjar. hoppas jag!



man kanske ska klippa sig såhär? snyggt men jag skulle aldrig passa i det! BIG NO


mamma

va och handlade idag med mamma, det gillas för får alltid massa gott :D, plus köpte massa skolsaker typ som mappar pennor sudd o.s.v . känner mig lite taggad inför skola ska bli kul med ny omgivinng. och juste fan va jag är blek. det gillas inte satt i solen i typ 1timma idag fick pytte lite färg. men fall det blir fint väder imorgon kommer det nog solas i 4-5 timmar.


klass lista

för alla er som vill veta hur era klasslistor ser ut är det bara att logag in på rexnet. jag kollade precis in min och jag kom i samma klass som emma, ahah ringde henna på direkten. men jag sökte på alla namn på facebook och känner igen typ 2st? haha men här har ni mitt schema :) men man har det under ganska kort tid för på fyris byter man schema 3gånger per år. men kolla på min fredag! fan va najs sovmorgon för första gången i mitt liv så finns det på schemat! sen så slutar man efter lunch snacka om att man kommer älska fredagar.




glömska emma or what?!


cykla

gick in till stationen idag för att hämta min cykel. tog tid från mig till stationen och det tog 20min att gå. 15min till stan. sen så cykla jag hem och hämta filmerna vi hyrde igår och lämnade tillbaks dom. det var min äventyrliga dag de.


gårdagen

igår så kom emma till mig efter hennes jobb. vi gick och hyrde film. haha båda sög men det va värt det billiga priset :D vårat hemliga ställe som jag har hittat:) jag längtar tills dom får in remember me.




filmerna, hyr dom inte


sen så gick vi ut på promenad






1vecka

helt sjukt. bara 7dagar kvar tills skolan börjar. känner verkligen nu att jag inte vill gå upp tidigt sitta vid en skolbänk hela dagen. men men sånt är livet! måste ju stå ut. 3år kvar bara! och jag vill få hem brev om mer infromation. kollat brevlådan varje dag men det ligger inte något jäkla brev.. man vill ju veta vilka man ska gå med och vilka tider och så men man får väl hoppas att det kommer snart.


ghost?


5 koppar kaffe

satt och kollade igenom lite bildmappar, och då hitta jag denna kära bild. kommer ihåg kvällen så bra.vi skulle fira emma för att hon fyllt 15 bast. vi käkade på fügu och vi hällde i oss överdrivet massa koppar kaffe. sen så gick vi runt lite på stan köpte ytligare en kopp kaffe på subway. sen så satt vi på bryggan och knäppte lite kort. emma va värst med att dricka kaffe. 5 koppar va?








hyra film!

imorn blir det att hyra film med emma! jag hittade bästa stället där man kunde hyra alla nya filmer billigt så det ska jag och emma sysselsätta oss med imorgon efter hon jobbat klart efter dagen:)

ps: emma är en "hyra film" nörd!
farligt farligt



den här låten får mig att tänka tillbaks när jag och emma var i öregrund i början av sommaren då det va så sjukt varmt!


bilder sen helgen

fredag kväll:

lördag:





lördagkväll värsta ovädret jag varit med om:



det va 10873473 gånger så värre i verklighet

söndag:


öregrund

i fredags så åkte jag till öregrund till emma helt spontan vi bestämmde det typ 40min innnan bussen gick, så jag kom fram dit halv tolv på kvällen, vi kolla på solsidan och sen på lördagen var det något båt lopp kommer inte ihåg vad det heter så då va man i city typ hela dagen ;) sen på kvällen kolla vi på solsidan och så hyrde vi film. det blev värsta blixt vädret, stugan vi sover i skakade och det va sjukt läskigt, vi filmde när det blixtade så det kanske kommer upp. men nu ska jag snart på match och jag och förkyld. fan också!





emma hitta en till..

på tal om skor så kom jag på att denna bild finns i papperskorgen..


fyfaaan att jag ens lägger ut den här???!


rolig papperskorg

emma verkar ha en sån rolig papperskorg på sin data så jag va tvungen att kolla i min, haha fan va mycket skräp det va i den. men emma kolla vad jag hittade :)



7an

7an

7an, söt som socker

vintras

vintras


emma jag hade visst en iallafall duglig papperskorg :)


målat..

nu är allt målat :D, kanske beöver måla lite mer imorn fall jag missat och så:), fotbolls träning idag då. haha fan va underbart det känns att spela fotboll när man inte gjort det på typ 1månad fall inte mer. träningen va iaf super kul. och nu sitter jag här helt vit prickig, nytt mode? ohhja :)



nu ser det ut så här överallt i garderoben, jag har tagit sämst bilder men det kommer bättre när jag fixat allt :)


im so good

kom på en väldigt smart ide! det va ju bara att sätta in minneskortet i min kamera och lägga över bilderna, så här kommer bilderna på mitt projekt, mamma sa precis när jag börjat nu har du väl tagit vatten över huvudet?
men sen efter några timmar så kolla hon igen och blev impad ;D






lägga alla kläder på sängen

en början på att få ut alla kläder

hyllor

en tom garderob

börja riva lite i tapeten och hitta dessa vackra trä plankor :D

målat första lagret

 

mer bilder får ni när jag kommit längre


målar felicia

igår så började jag riva ut allt i garderoben, och har kommit en bit på vägen. har börjat måla väggarna vita, men färgen tog slut haha.. men det ska köpas efter fotbollsträningen :) och jag har tagit bilder med mammas kamera och vette fan va sladden till datan är? lyckat. men men nu ska jag kika på lite saker som behövs till garderoben ;D


det femte inlägget

emma nu har du fått hela 5inlägg att läsa!


vintras


när svenska vädret är som bäst?

eller?


walk in closet..

wieee jag har bestämt mig för att göra om min garderob:D den kommer bli fett najs! efter som att jag har en mini walk in closet, jag ska göra den mer rymlig så man får plats bättre;) den ska målas om och skoställ och hyllor ska sättas upp :) så ni kommer få se för och efter bilder. jag vill ha det klart innan skolan börjar..


bilder från söndags

här kommer lite bilder från min och elinas söndag











5 inlägg var det..

godmorgon alla:), som sagt har lovat emma 5inlägg till hon kommer hem fån jobbet så det är väl bara att börja tänka ut vad man ska blogga om?


någon vecke efter vi börjat 9an


film dag/kväll

igår så drog jag till emma för att kolla på film, haha vädret tilllät det iallafall :) först så kolla vi på mitt liv som pop stjärna, den filmen kolla man på när man va liten menmen, sen kolla vi lite saker på datan sen vidare ut på prominix vi gick till gränby centrum och kolla lite sen så gick vi runt lite i salabacke, lekte lite på en lekplats, akta er för blåa saker! jag fick ett blå märke av den stora blåa saken.. sen så gick vi till ica och köpte lite godis sen så blev det Mr and Mrs smith. fett gooood!



här har vi hetingarna


..

I miss my camera så f**king much!
drömde här om dagen att den började funka fan va glad jag blev


söndag 1/8

vid halv fem kom jag till elina, vi grilla och käkade massa gott :), kvällen va trevlig, vi drog in till stan en liten stund helt spontant, sen hem till elina och då kom även filip och birk på besök, elina har alla bilder så dom kanske kommer upp någonstans eller inte det visar sig.


bild från fugu för ganska länge sen.


thailand bilder..

orkar ej göra fler såna bilder nu, haha men vem vet det kanske kommer riktiga thailand bilder någon gång i framtiden.


vi avslutar thailand med denna bild :)


dag 3

emma och jag har solat lite, eller gaaaaaaaaaaanska mkt! vi har aven gatt på massage :) och elina har landat och ar har med oss :)





RSS 2.0