Två mysiga bilder ♥

juldagen!

Jag och Natta förkröka som bara den innan salu haha.Träffade på Anna och Lena utanför salu. sen var det bara att kötta. Jag och Andrea raggade drinkar som fan, helt skämmiga haha, aja skitsamma! vi hängde på vipen och köpte in shots. Mycket bra kväll. Jag vet jätte töntigt att jag är med på vimmebilder varje gång, men skyller på fyllan och att fotografen alltid dyker upp framför en..
 
stabil snebena på mig liksom...

22dec

Jag och Lena körde en spontanare och drog till bj, sjukt bra kväll. shotsen bara flög in från alla olika håll.
 
så drägg, men fått höra att man är städad på krogen iaf;)

20dec

x-mas party på bj. fan vad kul det var! otroligt bra fylla.sofias kille var nykter, så vi åkte bil från williams till bj. så skönt haha. Måste ju dokumentera mitt liv som 18åring nu.
 

18år

Hejhej! den 10dec blev jag 18år!! det firades på bj den 14dec! mycket bra kväll :D
 
 

18år!!

Nu är jag 18år. Woop woop! kom till skolan igår, Natta och Emma överraskade med ballonger, tårta och julmust på kontoret. Finaste tjejerna! Emma hämtade knäckebryta UF så kom de och sjäng för mig :') Hade även körlektion, körde som en kung. Kom tillbaks precis till våran muntliga redovisning om vårat UF-företag för klass F och E. Emma och Natta levererade igen då de lagt in en bild på mig i slutet på powerpointen. Miniaulan full och alla börjar sjunga för mig. Tack igen tjejor.. På torsdag och fredag ska det firas:))
 

1 deceber

 
Jag och Lena hade lokalfest. Hade mycket roligt. Shottade som om jag var 5meter lång. Jag hade knappt ätit något på hela dagen så blev för full och somna runt 01 hehe. HAde kul iaf. Många som spydde. Bra tecken ju! Lenas bilder hittar ni på FB. MIna bilder kommer nu! Har typ bara bilder på förkröket.
 
Nykta-ligan. Topp 3 fullaste.
 
 
 
 
 

hänger i skolan

tjaaa! hänger kvar i skolan med natta, rida och emma. jag och natta har racketsport vid 15.när jag kommer hem ska jag äta fett med godis. imorgon (lördag) ska jag och paulina gå på ett TEMA pass på friskis som är 3TIMMAR långt!! som inne håller skivstång/cirkelfys/spinning!! de 3 jobbigaste sakerna man kan göra i ett och samma pass! TAGGGA!!
 
 

fanfanfan

Fan vad jag är dum. Idiot blääää. Känner mig lurad fast det är mitt egna fel. Ogött.

RSS 2.0