Dragon palace

Igår gick jag och emma förbi dragon palace och såg att det var öppet!!!! så vi åt där, fett gooottt!!! fick dock sjukt ont i magen.. haha åt nog för mycket..
 

<333

"sjuk"

hejhej bloggen! vaknade 07.10 idag helt pigg! somnade runt nio igår, grymt skönt. var till gymmet och kötta innan skolan. men nu kom jag precis hem och känner att vädret hindrar mig att åka till skolan.. plus har bara 55min lektion, sjukt onödigt! vet redan vad vi ska göra så kan lika gärna göra det hemma! plus så ska jag och mamma åka till västerås till min fake mormor:) wiee hon flyttade från uppsala i juni så har inte sett henne sen dess. ska bli super mysigt:) ska även köra dit! weho! se upp för mig!


bästa frukosten <3

09:06

God morgon! har sovmorgon till 12:10 så det är najs! det är fortfarande helt chill i skolan än så länge.. kmr bi fett mkt snart känner jag en känsla av. det enda jag är taggad på är skivstångs passet jag ska på ikväll:D wiee
 
varför blev bilden i så dålig kvalle?

komma igång

tja tja bloggen! var ett jäkla tag sen nu! har hunnit varit i maggan i 12dagar. bästa. sen så har ju skolan börjat. mindre roligt. men men man ska väl njuta nu när det är sista året! tänkte att imorgon eller någon annan rolig dag att jag skulle komma igång med bloggandet. så jag vet vad jag gör sista året i skolan. har iaf hunnit suttit igång med träningen efter ett långt uppehåll. sköööönt:)


bild från maggan! kommer nog fler sen.


RSS 2.0