22/2

Föris med Lena, Natta, Andrea och Amanda med lite limbo, harlem shake och massa alkohol haha. Lena sov här och vi skämde ut oss så mycket! Lena råkade även ramla på dansgolvet med en kille hahahha bästa.. Jag raggade även på en lebb på skoj sen blev jag rädd haha.. taskig :( Jag och lena tog taxi hem och kom hem en bra tid.
 
 
tummen upp!
 
snodde bilden av andrea.
Den dagen när man blir bra på en vimmelbild, den dagen kommer firas stenhårt.

105dagar kvar till studenten

 
Firades med ett spinning pass med paulina sedan bj. Bra kväll!

15/2 sportlovet skulle firas in

 
Föris hos mig. Jag och Sofia kom in på bj till slut haha. Det var en ny dum vakt. Natta blev apfull och hängde på Williams och Emma och Frida hängde på donken och slutade i min moders säng. Upp tidigt för att köa efter studentfest biljetterna.
 
 
frida är glad.
katten
 
 
 
 
 

sportlov

 
Min vecka har bestått av 7dagars jobb,lunch med emma och elina och så har jag även hunnit med 3 utgångar. Bra jobbat av mig helt enkelt!
 
finaste bilden <3

ni får ta det med en nypa salt..

HAHAH. Ska man skratta eller gråta? Här kommer iaf lite bilder från 1feb.
 
farligt ölspel med farliga regler
oj, döende efter dödskröket?
bra fylle sminkning..
på bjs toaletter. givet.
 
 
 

Fredags

Här kommer en bild från fredags! mer bilder kommer då jag tog massa bilder med kameran.

köksansvarig.. fml

Detta hände mig när jag var köksansvarig på jobbet... fanns inga tabletter så vaska lite diskmedel istället... skum överallt. detta är när jag typ fått bort all skum..

svampbob på besök


hejhejhej jag är bara 14år

Hej Hej bloggen! Jag är bäst på att blogga. Jag går i skolan. Jag jobbar. Jag kör bil. Jag festar. TYP mitt liv. Vad har hänt sen sist? jag har jobbat, jag har gått i skolan, jag har kört bil och jag har festat. den 25 drog jag och Natta ut. Vilket fylla... Men kul var det av vad jag minns! söp bort min väska... mindre kul.. idag den 1/2 ska firas!! Middag och bj ikväll. Naaaajs. ska fan t amed mig kameranin på bj, fatta kul! nu skajag återgå till att skriva klart en uppgift. kyss! Ni får lite bilder från den 4/1 som ni inte har sett. Har inga från helgen.. har helt enkelt för kul för att komma ihåg att ta kort.

bild1:förkrök. bild2:tidiga på bj. bild3:på g hem kl5? med stulen teuqila.

RSS 2.0