en bild som säger mer än hundra ord, lycka, frihet osv..


fyrverkeri

varför gå till slottet och kolla på fyrverkeri medans jag kan ligga i soffan och lyssna på skiten? haha mycket skönare att ligga i soffan medans alla där ute fryser. fast det är nog mysigare att se det än att höra det ;) låter som att det ska flyga in i huset (läskigt).



man kanske ska ta och önska sig en hund?



presens



sjjjjjjjjjjjuuuuuk -_-

hejjsan där, är sjuk.. hade 39,3 grader i måndags och 38 igår och kollade nyss och hade 36,6 men graderna ändras hela tiden. men måste fan gå till skolan imorgon annars kmr ligga efter som bara den -_- hatar att vara sjuk!






kundvagn

jag har nu bestämt att emma ska köra mig i en kundvagn när vi ska handla på maxi:) har ingen ork att gå, mina knän är döda! så jag tackar i förhand emma! <333333




gårdagen

gåååårdagen var sköööööööööööööön! hahah när elina och emilias mamma hämtade oss vid typ halv två så åker vi hem till dom. hahah och emilia ramlar i källar trappen.. hahahah! här kommer lite bilder, tog bara bilder innan.



lena:)

frida josefin & lena

@staden


turistbild


mat+fredag=osant

hejjsaaaan alla få läsare :D, varje jäkla fredag är jag aldrig hungrig eller sugen på mat.. så nu får jag trycka i mig en macka.. inte gott! aja lena kommer snart :) sen kommer jossa & frida trevlig trevligt. sen efter ett ag åker vi vidare på 18års fest :) ha alla nu en trevlig fredag :)



fast detta får jag alltid i mig (a) redan ätit en halv..


tandläkaren

idag så börjar jag tio, men eftersom att jag skulle till tandläkaren 10.40 så skippade jag första lektionen. så nu sitter jag här i F-huset på en lila bänk brevid någon som läser ;) hehe, sitter och väntar tills dom andra slutat eller dom har nog slutat men de ska duscha och grejs -_- och det blir pannkaka :D feeettt gott! det här blev ett roligt inlägg..





jag och emma för ett tag sen :)


imorgon är det onsdag

skolan gick bra today, gick hem idag, kände bara för det:) är typ klar med geografin och ska läsa lit engelska när jag ska sova, och imorgon efter skolan blir det gränby med mor& plats mormor:) för att leta klännig. men nu ska jag kolla ¨på cougar town. pusshej!


sööööndag

helgen spenderades med ronja, och åkte hem idag ganska tidigt. ikväll blir det försa fotbollsträningen på länge. längtar lite:) och måste skriva klart svar på några frågor jag fick från utvecklingssamtalet och läsa en engelsk bok. och juste utvecklingssamtalet gick great :D




bild sen lovet, snart är det lov igen:D (5veckor)


utvecklingssamtal

om cirka 2 timmar har jag utvecklingssamtal och jag börjar bli lite nervös, eftersom att det är mitt första utvecklingssamtal på fyris :) men pigg är jag iallafall sov ut som bara den, sov typ 11timmar inatt :)



skor

efter letandet på skor, dom jag ville ha fanns ej i min storlek -_- men var tvungen att ha ett par så så blev det dom här.




Varmfodrad Stövel från Skopunkten.com
keff bild


ledig

imorgon torsdagen den elfte november är jag ledig som många andra är på fyrisskoan, efter som att det är utvecklingssamtal som gäller, ser faktiskt lite emot det, hoppas det går bra:D men mina utvärderingar var great!




pigg bild sen lovet..


onsdag

idag så sluta alla som hade italenska efter lunch, så jag och emma drog till friskis för att gymma:) och sen så kom jag hem sen när mamma kom hem var det att åka vidare för att köpa vinterskor. hittade ett par inte dom snyggaste jag sett men men dom får duga:) och sen så handla mamma och jag lite mat köpte konstigaste frukten :D



på väg till friskis, visa lite skills för emma


jullåtar

hahah första gången iår jag lyssnar på jullåtar:D hehe de kom upp på startsidan på spotify (a) och pluuus så är snö mysigt när man är inne:)


habibi

drar hem till habibi nu :), kanske bloggar någpt mer ikväll, men alla kan ha en trevlig dag :) pöss!



onsdags



onsdag tredje november

@mittplace






@staden





kööööö

lovisaa:) och någon som ville va med på kort..

@max

väntan på att bussen skulle komma.. men den hade visst slutat gått, så vi fråga massa taxi gubbar fall dom kunde köra oss för 50kr och tredje gången med rent smör så gick det :D

@taxi



och sen så kom vi hem, emma och jag körde lite vänt tia och sen så blev vi väl klara vid fyra tiden sen så var det bara att soova :D


godnatt

godnaaaatt alla :) sov så göööttt // felicia emma & sofia :) klockan e typ tjugo i fyra undra när vi kmr till liv imorgon det återstår att se :) pööööss


affro

jaouu nu sitter jag här med mitt nylockade hår och väntar på girlsen:), ska gå och sätta på mig mascara nu! hoppas alla får en trevlig kväll:)



paradise hotel

vaknade typ halv tolv -_- fortsatte att kolla på alla reprisen från paradise hotel. nu har jag kollat ikapp alla 14program!:D aja undra vad man ska ha på sig ikväll då?-_- man kanske hittar något nytt i garderoben? aja ska väl ta och leta lite kläder nu, kyss :)!



fredags







sista bilden som togs, efter detta drog vi in till staden sedan glow


lalala

inlägget under har då emma skrivit, riktigt tort.. aja i lördags var jag på middag hos emma och då blev det att sova där, dagen efter hjälpte jag ronja med flytten :) och sov sedan där. och igår va jag med ronja och hennes mamma på ikea och massa annat. sen på kvällen blev det att gymma med emma. och nu sitter jag i soffan och ska nog snart fixa till mig. och ikväll kl17.00 blir det spinning med emma och hennes pappa och spinning ledaren är då emmas pappas tjej så det blir som en liten middag utan mat ;D




@google


RSS 2.0