badaaaa

tjooo hade bara 1timmes lektion idag :D! efter det drog jag linn sofia emma och natta till graneberg för att bada :) det var galna vågor eftersom att det blåste som satan fast det gjorde inget för det var varmt ändå :)



försökte med en undervattensbild, jäkla skit vatten.




pigga tjejer :)


klickade hem lite grejer nyss

tack mamma :D


4 nya par skor

tjjaaa bloggen! hade bara 20min lektion idag.. fett värt.. och imorgon blire 55min lektion sen looooov! aja kom hem typ halv tio gick och la mig vakna vid ett, sedan kom mamma hem typ två? vi cyklade till stan för att köpa lite saker och äta, fick med mig en plånbok och 3par skor, tack mamma :D! sen så käkade vi på donken, drog hem. sedan kom tim hem med bilen och då drog vi till granby för att hämta hans student skylt, sedan drog jag mamma och inger till maxi för att handla till studenten, och sen när vi kom hem blev det att städa, så nu äntligen blir det lite vila :)

 




skopunkten

skoagust, köpte dessa för 1 vecka sedan.


mäster kocken!

chillar galet hos emma! jag är då kocken i lägenheten! i torsdags lagade jag ris och chicken kebabtill mig emma och natta, sen igår gjorde jag pizza till mig emma och elinaoch idag så fixa jag chicken kebab! fan va jag är bääst :)


igååår


bada i fyrisån

i torsdags gjorde jag en sak jag skulle göra innnan jag dör, och det var att bada i fyrisån! vi paddlade på gympan,blev fight mellan min kanot som innehöll mig emma och nathalie och vi var mot rasmus och lina. sen när vi kom tbx till skol bryggan fick emma panik och hoppa ut ur båten, sen blev vi helt nerstänkta och natta hoppa ut, och sen fick ju jag panik och hoppa i. sprang upp på bryggan och försökte putta i rasmus men det slutade med att jag låg i vattnet igen.. men det var helt ok varmt :D


helt blöta gick vi igenom hela skolan för att komma till våra skåp..


rolig rubrik

neeej nu ska jag gå och sova..ska försöka att bära in emma sovandes..hoppas hon inte vaknar medans jag går och bär på henne :) puss godnatt!


öre 2010♥


slaget 2011


sämsta bloggarN

tjaaa! världens sämsta bloggare häär! ajaaaman har ju annat för sig, så som slaget,skolan,helg,skolk osv hihi :D ajaaanu ligger jag iaf i emmas soffa i salabacke och emma ligger bredvid och sover? skoj ? jaaa, fast stackarn är ju trött så låter plutten sova :)


påsklovet♥


helgen

Fredags: skola först sen chilla lite vid bryggan sen bar det av till knivsta :) käkade gott sedan blev det krok hos eriksson :)





Lördags: vaknade upp hos sofia, Jag emma & sofia käkade frulle sedan blev det knivsta marknad. sen så kollade jag på the grudge för tredje gången och har aldrig kollat hela..
sen bar det av till vänge för käk :D

haahah mupp

gott!
Söndags: vaknade upp hos emma, käkade frulle, kolla film sedan blev det att bära kvistar! sen så blev det fotbolls match vinst med 7-3 :D


emma i lördags

innan vi drog på fest i knivsta :)


vem har hon snott posen av?

söt


naajsigt


vecka 20

vecka 21

vecka 22

vecka 23


gårdagens


emma ( fick inte ha med hennes huvud)


food

igåår så cyklade jag hem till emma med nathalie, efter nathalie åkte hem gick jag och emma till årsta hallen för att köpa lite käk. kött & pommes!! gooott! sen på kvällen kom emmas kusin marcus över & philip. kolla på en äcklig skräckiiiis.. bläää!



krig


nathalie kom och kaxade mot emma..

emma försöker ge igen..

nathalie blev lack..

nathalie gör sina tricks..

där gick gränsen för emma..

misshandel på g..

emma försöker klämma sönder nathalie..

nathalie hittar sin inre kraft och får med sig emma ner på marken..

konstigt grepp..

jobbiga tonåringar..

1timme senare båda fick nog och gick åt varsit håll..


daaagens

´
+ svarta nylonstrumpbyxor & converse


toodaay

vaknade hemma hos emma efter en "hårt pluggande natt". drog till skolan, redovisa vårat engelska projekt och sen så rulla dagen på. satt kvar och gjorde klart powepointen med gruppen som vi ska redovisa imorgon. sen så skulle jag ju ha tränat men hann inte, så jag och linn drog till dragon palace och käkade! gooott



7maj







6maj












valborg






har bara lite bilder sen daagen.. tyvärr




länge sen nu

har inte bloggat på ett bra tag nu.. men vädret lockat mer plus så har min data fått något ryck men det ska fixas idaaag :) och senare så kommer bilder sen valborg och bilder från helgen ;) ligger efter gaaanska mycket!


maaaj

glömt att nämna att det är mindre än 3månader kvar till alanya!! GAAAALEEEEETT :D:D!!


RSS 2.0