bara så ni vet..

Jag tycker om att skämma ut mig själv :) <33333333333333333333333333

...?

gårdagen var najs? hahahahahahaha........ jag och sofia kom in, linn kom inte in hahahaha och emma försvann...?
aja jag hitta emma utanför mitt hus klockan typ halv elva iaf :) goodie! sen så har jag och emma gymat lite, och jag är inbokad på ett spinning pass med familjen helander på tisdag:) ajaaaa nu ska jag förtsätta äta mitt 1kilos godis (spyr)



?

nu äre baaraa att ladda om tills onsdag :)


have a goood night

emma kom till mig för ett tag sen, nu väntar vi på resten av tjejerna :) ha alla en trevlig kväll!






godis

har ju regel att jag bara får äta godis på helgerna och det går faktiskt bra har hållit på med den regeln ett tag nu :) men mamma har köpt en center till mig och är så galet sugen på den jusst nu! nästan så att jag ska hålla mig vaken till tolv så jag får äta den:)..




gymmmmmmaaa

efter skolan så cykla jag hem, halv sov till typ kvrt över fyra, och vif halv fem skulle jag och elina gyma så det va tur att jag vaknade då. nu är jag hemma efter vårat pass:), är skit hungrig men finns fan inget hemma.. och mamma är och tränar så får vänta tills hon kommer hem, fast hon kommer ändå inte köpa något. får väl fa mackor eller något :) men gud va tråkigt inlägg menmen..






bild från 7an.. jag & elina


in daaah skoooolaa

haft historia prov och svarade iaf på alla frågor men va nog ut eoch cykla lite som det verkar som resten i klassen också gjort, men nu sitter 7tjejer i bibblan och nördar med varsin data. och emma och jag ska boka spinning pass fall det inte är uppbokat redan :) pusshej ha en rolig skoldag. och speciellt till min syster have fun!


historia

har historia prov imorgon och våran lärare är dålig på att lära ut. men har läst igenom anteckningarna och hoppas på att jag klarar skiten. och idag så var ju alla fyris elever lediga :D vaknade upp hos emma vi käka gick ner till stan, fick gymkort gick ner på stan för att köpa lite saker och emma boka klipptid, sen så drog vi och gyma, och sen så kolla vi runt lite på stan och när emma skulle klippa sig gick jag hem :) och nu ligger jag här i soffan och kollar på i form med anna anka och funderar fall man ska boka ett spinning pass imorgon ;D




här har vi då Anna Anka


emmas place

hejjsan alla.. sitter nu hos emma och garvar.. hahahah hon visade hur gamlingar dansar asså 40 plusare. haha hon va ju på 50års fest för någon vecka sen så nu visar hon sina nya dans steg hon lärde sig.. HAHAHA



just nu




emorockaren

fyyfaaaan satt och asgarva för att emma såg ut som en emorockare och hon fatta inget.. hahahaha fast nu liknar hon ingen emorockare :(





här är min kompis emma ¥


lägga in bilder

la precis in lite bilder på datan från mammas kamera som jag har använt lite då och då för att min kamera är paj -_- va tvungen att lägga in skiten för mamma ska ha ny profil bild på facebook och då måste hennes tekniska dotter fixa detta problem. man är ju proffs hjälpte min morbror här om dagen med att lägga upp bilder på dejtings sidor.. hahah



haha random bild på min morbros katt, bästa katten :D


roonjaaa

hejjsan alla. har varit dålig på att blogga på senaste tiden menmen :) är iallafall hos ronja nu och vi ligger och chillar ;D puss hejdå


godmorgon

sitter här och äter bullar till frukost :) orkade inte göra någon frukost, ska ta och äta en mandarin också:) cyklar i väg till skolan typ halv sen så äre gympa sen lunch, efter lunch så är det svenska och geografi sen så slutar jag :D


förväntning

emma förväntar sig typ 58654 inlägg av mig? hmm vad ska man blogga om, kanske det fina vädert? går inte för det finns inget fint väder längre ;) imorgon är det iallafall skola.. har prov på tisdag i samhäll och prov på onsdag i italenska  och så har jag en bok som snart ska bli utläst. och förmodligen så har jag historia prov snart, och innan lovet har jag prov i samhäll igen. fast fan va skönt lov om 2veckor :D!




sommar bild

igår så åkte jag till ronja kom hem idag typ vid halv fyra kanske :), nu sitter jag och pratar med emma och vi har lite planer på gång..




emma i somras :) (nästa sommar ska vi bli 4875647 gånger så brunare)


playa del sol i mitt <3

sen typ klockan 17.00 till 22.00? har jag suttit och kollat på playa del sol, fan va det är bra. tyvärr så finns det bara en 12avsnitt gånger 2. menmen jag nöjer mig med det :) och nu ringer elina och ahh hahah. här kmr en låt från ingenstans haha (mobbad)





i skolan

sitter i bibblan med emma och nathalie alla sitter med en varsin data eftersom att vi fått våra datorer nu ;) super naaajs. har italenska vid 12.30 till 13.45 sen slutar jag :D wiiee men ska typ sittar kvar och plugga lite geografi  eftersom att jag har prov på det på fredag. och hade engelska prov innan lunchen idag. det va ganska svårt enligt mig eftersoma tt det inte är mitt starkaste ämne.


glömde

juste glömde säga att jag hade hälsomöte idag med skolsköterskan. och mina papper såg toppen ut och jag är 174 cm, mina växt kurvor såg tydligen också bra ut. hon sa att jag inte kommer växa något mer typ:) det var lite kul att se hur lång man varit genom åren i sina papper.




bild sen somras, emma håller på att lägga upp lite bilder på facebook från sommaren




middag

imorgon blir det middag hemma hos elina :) mysigt! hoppas det blir några få bilder. idag så vare en vanlig skoldag den rulla på som alla andra dagar. tänkte ut och springa idag men blev inte av. kanske ska ut och springa imorgon innan skolan fall jag orkar. engelska prov imorgon då hoppas jag klarar av det. och så är det geografi på fredag och när jag kollade vad vi skulle kunna verkade det as krångligt! menmen ska fortsätta kolla fotboll nu, fast det är reklam just nu -_-




bild sen sjuan..


helgen

hejjsan, helgen har varit super :), på fredagen firades helgen med en lunch på cupido med emma och elina. sen så blev det att emma sov över och blev ännu ett helg firande och då blev det nämligen pizza till middag.. och sen på lördagen va jag på besök hos kusinerna och farmor och farfar och sedan på kvällen var det fotbolls abslutning. kanon kväll! först lasergame och sen vidare till hagbys byggdegård för mat och lekar. aah och kvällen blev kanon, speciellt sång leken hahah. bilder kanske kommer lite senare.




lilla my

spöregnat hela dagen fan, plus så cyklar jag till skolan och det är ingenting att leka med! helt jäkla blöt! haha
liknar visst lilla my idag när jag cyklade tyckte emmas pappa. och det kanske jag gjorde eftersom att jag hade en boll på huvudet, asså ingen fotboll ;) och så hade jag en ful färgglad regnjacka.




jag igår när jonas i klassen sjöng, sjukt duktig!


vandra

hejjsan alla, snart ska jag vandra till elina sen så drar vi ut och går:) ligger här laddad i soffan. ska bli skönt med frisk luft plus så är det najs att gå när det är mörkt ute :)



jag bjuder på denna ful bild som har några år på nacken..


normala?

svar: NEJ!



cam

sitter och camar med denna heting :)



ont om sömn

hejjsan nu sitter jag här ny duschad, har nämligen varit ute och sprungit. eftersom att jag börjat sova dåligt senaste veckan som beror på att jag inte tränat så som jag brukar göra. men nu så sprang jag vanliga rundan, sprang hela tiden och slog min tid på 3min så jag sprang på 20 min:) rundan kanske är 3-5km har ingen aning faktisk. ska försöka ta reda på hur lång rundan är. aja hoppas jag sover bra inatt :) och imorgon blir det att ta lång promenad med elina! mysigt :)


italiano

shoo bloggen, idag så var det skola igen då. och ahh det gick väl bra och fort gick det ocksåå:) men på italenskan satt jag och emma och chilla, jag satt och tänkte på hur pinsam jag kan vara.. aja men det löste sig :D haha emma facebook mejl...


ps: ronja jag har aldrig sett ditt rum såhär städat..


tvingad till detta..

hejjsan! blir tvingad av emma att blogga?! men va fan ska man blogga om då? fall ni vill ha en rolig liten stund så ska ni nog kolla in www.emmahelander.blogg.se där bjuds det nämligen på massa "snygga" bilder på mig..
aah och imorgon är det söndag. fan va det har varit skönt med en extra ledig dag :) den lediga fredagen användes flitigt. vaknade upp hos emma sen drog vi till gränby sen staden :) pengar spenderades.. men det är en annan historia :)


cykel Sm nästa helg :), då har jag chansen att visa vad jag går för på cykeln! på bilden stegrar jag med min hingst (cykel)


design

emma fixade min design igen eftersom den andra var för somrig.. hon lämnade av sig ett inlägg också:) inlägget som det står att hon är bäst och blablabla... har hon skrivit själv men kan inget annat än att hålla med :)<3




en "fräsch bild" sen kanske april-maj? en av dom äckligaste bilderna som tagits på oss därför är jag så gooo av mig och laddar upp den :)


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Emma Helander är den bästa som finns!!♥


ny jacka

igår så köpte jag ju en ny vinterjacka och halsduk plus en skjorta och lite smycken :) här kommer lite bilder som jag och emma tog igår för skoj skull tro inte att vi typ leker något haha..







när man handlar på bikbok över 500kr så får man en godiebag och jag fick lite fula smycken och ett par strumpor typ? fick ju det här heta hårbandet också (ironi)


idol

tänkte ladda upp bilder på vad jag köpte igår men det går icke för dom bilderna är på emmas data så ni får se ikväll :) plus så kommer min design ändras igen lite senare under dagen :) aja men ska fortsätta kolla på idol repris på datan :) pusshej


emma

torsdag & fredagen har spenderas med emma :), just ni sitter jag i soffan ( våra säng platser) och väntar på att emma ska duscha klart. men snart ska jag ta och cykla hem och emma ska på massage och grejer. så ska träffa henne efter det :)




RSS 2.0