fb

min andra bloggar funkar hur fint som helst :) och om ni vill veta vad den heter är det bara att fråga på facebook! puuuuss :)

längst ner på din listan


b-day

har nu 2bloggar! vet inte om jag vill länka, för då kommer morsan stalka den också.. hon säger att hon slutat läst min blogg. I MIN RÖÖÖÖV. aja får se helt enkelt. är ju 17år nu så får ju typ göra vad jag vill! tycker jag iaf! men bilder från min b-day kommer :)

16år

för 1år sedan var jag 15år.på lördag blir jag 17år. shiit. tiden går fort. läskigt!vill vara 16år. fast då ska alla mina vänner också vara 16. 16år är en fin ålder. 15år var också en fin ålder.

twitter

gått och skaffat mig twitter! satt ni vet vart jag hänger :)

kungar


hahahahahah..


öreeee

kollade in bloggen där ingen bloggar (nattas blogg) hittade dessa mysiga bilder från när jag emma och natta drog till öregrund och var där någon dag :)
man ser ju fan hur mycket jag njuter av det fina vädret

1december


missa julkalendern imorse! får ta och kolla på den när jag kommer hem:)


bibblan

sitter i bibblan med nattapatta, vi sitter och gör våra muntliga redovisningar som ska vara på 15min om en viss sjukdom, själv så har man om ätstörningar, faktiskt intressant :) och håller på att fixa min 366dagars blogg, gjort 3st men raderat 2st såklart :) måste ju vara bra!


....


RSS 2.0