bad & annat

hejj alla (:! dom senaste dagarna jag inte bloggat så har jag varit med emma. igår så var vi till wik och bada och sola sen in till stan drog till gränby för emma skulle köpa present till sin syster sen när vi kom till vänge träffa vi louise och ida och prata lite med dom sen drog vi hem och käka, kolla på hem till midgården hahah. men nej nu ska jag ut och pressa i solen snart puuuss!

springning

kom precis in har varit ute och sprungit, sprang väl 5 -6 km i think. gud så skönt väder! jag älskart. men ska duscha nu puuuuuus

ursäkta

ursäkta hur min blogg ser ut men ska försöka fixa den men går lite trögt (a)

fail! hahahahah

fail mamma ! hahahahah jag dör!








pause

pause från solandet en liten stund nu då. har legat och stekt tills nu kände att jag behövde en liten pause! men ska snart ut igen. och lite brun har jag blivit :Dhihi, jsut nu så lyssnar på på en speciell låt ! puuuuss!






kolla så små vi va ! hahah

match mot p95

japp hemma nu då. hade tränings match mot p95 haha vi spela fett jämt och så men ddom fick in bollarna i mål. men bra jobbat tjejer trots allt dt va en tränings match och vi ställde upp på ett helt nytt sett men det gick bra nu ska jag duscha ! puuuuuuuss!




bild sen vintras

en liten sommmar låt !


goooonatt (:

gonatt alla ! hahah inte direkt för att jag ska sova men ska stänga av datan och så :), fast ska gå och lägga mig tidigt för dt e soligt imorn så måste sola. men kanske skriver något imorn puss!





bilder


emma elina & jag på kanellbullensdag :)



italien 08'



jag malli emila. italien 08'



jag emilia elina & frida. fbolls avsluting



hahahah! jag elina & emma 1maj



1maj


emilia elina & julia 1maj


jag & elinas ben åh mage :*

brunett,

haha hitta lite bilder som jag inte sett på länge när jag va brunett :), när det gäller hårfärg så ångrar jag mig hela tiden. jag tkr nu att jag e finast som brunett men fall jag skulle färga brunt igen skulle jag otrivas i det och bli blond igen efter som att jag trivs bäst i blont. och nu när det är sommar så vill jag va blond :)






                                           


sool :D

yees soolen har kommit grattis säger jag bara :), lite kort fattat vad som hänt :), i söndags var jag på bio med elina och emma skit mys sen sov hos emma. vakna typ vid 12 kanske? vi sola planerade lite för tältingen nästa vecka. sen så åkte vi hem jag träffa paul en liten stund för han ska till libanon hare bäst :), sen åkte hem sola. vakna idag vid typ halv elva jag ställde klockan ville inte sova bort dagen. så idag har jag bara solat så himla skönt. måste bli brun ! och jag ska försöka blogga lite mer. men imorn ska det va fint väder igen yeees. och på kvällen har vi en skoj match mot p95 hihih. men nu ska jag dra pusshej leverpastej!








                                                                         malvina och jag på hem vägen från italien

sugit

hejj alla nej nu måste jag skärpa till med mitt bloggande, dagarna bara rullar på som den! har hunnit med ganska mkt. nu hoppas jag att vädret också blir lite finare för om en vecka så ska dt tältas :) wiihuu så mysigt men jag återkommer puss!

länge sen !

ojojojojojojojojoj tiden rullar på jag har inte orkat / hunnit bloggat men blev tvungen av emma att skriva ett inlägg. i fredags vare fmk sen sova hos emma sen hem sen på söndagen vare match sen ronja sen sova hos ronja till tis sen fixa mig sen dra ner till emma ! nu sitter vi här och nördar oss :) ! puss

jobbigt vah

hejjheej har blivit så lat med mitt bloggande har liksom aldrig tid?, men imorn skolavsluting! sommaren 09 kommer bli dunder! får se fall jag bloggar lite då och då. jobbigt vah :D?

knas

bilderna e knas ! så ni får kolla på bilddagboken ist :)!  f-gustafsson@bdb






den enda som gick .


hitta den!

hahah kom precis på vart sladden låg smarting jag e ! så nu ska jag bara lägga in bilderna på datan sen kommer dom på bloggen :)

lalala

så ny duschad. har spelat match idag vi förlorade med 1-3 men personligt tycker jag vi va bättre. imorn så är det fotbolls tunering och vi är jätte många från klassen som ställt upp till vårt lag skit bra!  och jag hittar inte min kamera sladd så kan inte lägga upp bilder sen igår. men kommer nog hitta den någon gång så inga bilder tyvärr. puss hej nu ska jag glo på tv :)

emma time!

såå nu är jag med emma så sjukt kul, emma va sugen på godis så vi fick iden att ta skejrbord ( stavning?) och kickbord (stavning?) ner till macken. som om vi inte skämde ut oss elr! emma höll på att köra skejtborden in i en tant med rolator oups . hah gubben bah det finns bromsar. men det gör det ju inte ?, aja nu kollar vi på svergie - danmark haha värsta hejarna! kmr bilder senare puss hej!

hemma.

så entligen hemma! hade tänkt att jag skulle komma hem halv fem men så blev det inte matchen blev försenad. vi förlorade iaf onödigt att jag va med då :P haha nejdå. snart så kommer emma och vi ska hade gott :D!

match,

blev tillfrågad fall jag kunde va med på f95 match botten! men jaja jag är väl med,så snart ska jag dra på match jag som bara ville ta det lungt idag men skit samma. skriver när jag kommer hem hur det gick :)


hallå där!

hejj igen :), efter som att jag ska klippa mig före skolavslutingen vill jag göra något roligt än bara att toppa. skriv fall ni har något förslag !

lördag

hejj alla lördag nu då vaknade typ nyss. mamma är inte hemma fast när hon komme hem ska jag fråga fall vi kan åka och kolla på kläder :D, hon går nog kanske med på det. och inatt min dröm var världens sjukaste. jag har inte så värst mycket att skriva nu så jag återkommer, puss

blivit beroende.

hejj alla snyggingar, jag kan erkänna att jag blivit lite beroende av min blogg det ända jag tänker på nästan. men det e väl lite bra iaf :), sitter här i mjukis byxor och lejopard linne och rosa koffta så himla skönt! känns absolut inte att det är fredag och att det är lördag imorn iaf. gud vad jag längtar tills måndag klipptid sen shoppa kläder med mammi toppen!



















matlagning

lagade mat nyss slutresultatet blev bra men blev lite rörigt när jag lagade maten hihi. gjorde fel med potatismosen först blev tvungen att göra om spillde massa och höll på att glömma bort att stänga av platorna. ni kanske vill veta vad jag lagade jo tunbrödsrulle:)



 min blev inte riktigt såhär fin (a)

7 augusti !

nu är det bokat och klart! mamma och jag åker till turkiet den 7augusti. kommer bli brun och fin tills skolan börjar. yees







KLIPPTID

jaaa äntligen ! klipptid på måndag då.  ska bara toppa och så måste bli fräscht till sommarn juh!

I LIKE IT!










fredag

yeees äntligen fredag hade skit najs dag igen! och nästa vecka då inga lektioner alls. först på måndagen är det  fotbolltunering. sen tisdag fyrishov med klassen + 7orna. sen på onsdagen är det  typ brändbollsmatch mot 7orna sen på torsdagen äre uppvising vad man gjort på skapande skola. haha jag och elina har inte direkt gjort så mycket så vi slipper! sen på fredagen SKOLAVSLUTNING efterlängtat!


underbar dag!

bästa dagen alla andra dagar borde va som den hä först gympa sen teknik = film kollande kanon bra film!:) sen vare lunch och efter det tyska och då kolla vi också på film hahah värsta film dagen sen vare bara att vänta på bussen och dra hem. senare på dagen vart det strömavbrott i typ hela stan skit drygt! för då kunde jag inte hämta ut mina kläder som jag beställt. men när den kom tillbaks åkte jag och mamma och hämta kläderna och åkte till maxi för att handla men käka på donken först inte bra det för klassen ska till fyrishov nästa vecka. men nej nu ska jag glo lite på tv kommer nog tillbaks lite senare! puss

åhh

jag blir lite stressad du efter som jag inte hittat något till skolavslutningen! inga skor inga smycken verkligen ingenting stackars mig! i värsta fall fall jag inte hittar något ska jag låna en blommig tunika av emma somrig i like!






ursäkta dålig bild ser lite små fet ut faktiskt (a)


skola,

hejj alla, skola idag då okej och helt okej mat, vi gjorde direkt inte så mycket jag gick tidigare från tyskan för att vi inte hade någon lärare så det va najs. nu sitter jag och äter och lägger in lite bilder från mobilen. vart har solen tagit vägen då?




duscha,

haha emma var förbi nyss igen efter som hon glömt lite grejs klant säger jag bara! haha men nu ska jag duscha pusshej skriver nog imorn :)


emmas blogg!

http://emmahelander.blogg.se/ här e då emmas blogg fast ofixad!,  jag fick inte min vilja ville att hon skulle heta bimboemma passar juh perfekt haah nejdå!




                                                               

sitter här md emma,

så nu går jag över till den här sidan igen då, fattar inte så mycket på bloggsida.se. så ska försöka bli lite bättre på mitt bloggande. brevid mig har jag emma som jag ska hjälpa att fixa hennes blogg också. jag rappoterar när den är klar. pusshej skriver senare

RSS 2.0