när va detta?:O


jag & emma för 1år sen snart



hahahah jag vette fan vad jag gör med ansiktet



i skolan

sitter och har engelska, och jag och robin har varit bäst så vi har fått fram all infromation nu, så vi börjar med det andra efter lovet. efter som att vi varit bäst så får jag datan :D, emma och sebbe är framför mig och dom är feeeettt kära!

 


här är en najs bild till vårt arbete


förra helgen,

är efter med mina bilder så här kommer bilder sen förra helgen hos emma. hahah till bilderna vi är seriösa :D















detta köpte jag i fredags


jacka från hm
skor från hm


länge sen nu

hejjsan mina få läsare:D har inte orkat bloggat på 1vecka ungefär. men snart så får jag krafterna tbx efter som att det är sportlov om 3dagar! längtar som fan, och ju fortare dagarna går så kommer vi närmare valborg :) faan va najs. och längtar verkligen efter när all snö har smällt! shit så skönt



slänger in en litet vinter bild på elina,emma, lovisa & jag


NEEEEJ

jag har fått två feta repor i min klocka! f***a också!


lördag

hejjsan, just nu är emma på bio, men sen när hon är klar ska jag sätta mig på 7an sen vidare till stan och hon kliver på bussen på stora torget sen vidare hem till henne. sen får vi se hur kvällen lyder. puss så länge!






hittade en lite rolig bild på oss sen wik i somras


hahah hittar massa bilder sparade på bloggen men jobbigt att få in dom i inlägget


höst 09

sommar 09

sommar 09

7an

asså fyfan på mig, 8an


tagen igår


HAHAH


emmmmmma kmr du ihåg bilden eller?


detta lagade jag idag


dagens


today

dagen började med att jag vakna och va så sjukt trött, lektionerna sög och dagen sög. kortfattning om skoldagen


onsdag = städdag

mamma och min städdag har då blivit onsdagar, så nu är huset fint och städat:) och mamma håller på med mat och det ser fett gott ut och hungrig som fan.



efter som att jag är så hungrig=olycklig nu så lägger jag upp en happy bild från italien


tradition!

vet ni vad jag kom på? jo när jag och elina åkte 21:an börja vi prata lite om valborg och då kom jag på att det här är fjärde året vi firar tillsammans! den ni fett coolt! och fler år ska det bli såklart!



finns ingen bild från vår valborg 2007. men då besökte vi iaf polishuset och kolla lite på forsränningen.


valborg 2008, vi kollade på forsränningen och mös på bryggan med sockervadd och jordgubbar. manfred va med då också


valborg 2009, haha gick vilt till. det firades också med emma och julia. först forsränningen mys på bryggan senare hem till julia käka middag och så till sent, sen sov vi oss mig.


2010: blir med elina med, men finns inga bilder efter som det inte varit än ;D

DET HÄR ÄR MIN OCH ELINAS TRADITION OCH DEN SKA FÖLJAS!


I see you in the dark Emma!


buy this sunglasses today










igår va den här korven hos mig


miss u missy




söndagens


skillnad?


bort från svergie? ja tack











bilderna tagna av syster


så jävla skön


bilder

jag kom på att jag har massa bilder jag inte sett på typ 1år på tims data, vågar jag gå ner att sätta på den? tänk fall han kommer hem jag kmr bli sönderslagen då? vågar man riskera livet? dagens fråga till mig själv, vågar jag?




sommras, sommaren är saknad


våren 09



kattvakt






godis




kläderna

som sagt skulle ju lägga upp på tröjorna jag köpte i torsdag igår men det blev ej av, somnade i soffan halv tio sen gick jag och la mig vid typ elva i sängen och sov till halv sju haha fyfan.



massa godis!

hejjsan, dagen flöt på som vanlig. och jag har fett med godis! en godis påse för 40kr sen ngra lionchocklad kakor och typ små påsar med nogat i eller vad det heter. jag kommer nog spy innan klockan åtta. har inte så mycket att skriva om idag heller, men lite senare sk a jag lägga in lite foton på kameran som ni ska få se :), puss

hemma

hejjsan ligger i soffan nu och kolar på något konstigt program, kom precis hem från gränby centrum.jag och emma åkte dit efter skolan och shoppa lite jag fick med mig 4tröjor. ni kanske får se bilder senare. det var allt från mig :)

onsdag

hejjsan nu va det ganska länge sen men anledningen till att jag inte har bloggat är för att jag inte suttit vid datan så det så ;), har inte så mycket att skriva om heller, dagarna rullar på och så, ni ska få ett litet smakprov av den senaste veckan.



i skolan förra veckan

måndag, jag och emma lekte med hennes mammas system kamera

fortfarande lek med systemkameran

förra veckan


gokväll!

hejj alla, idag va jag  så duktig och kom till träningen första gången jag gick på söndags träning :), men nu ska jag kolla på blåsningen, puss


jag vill ha detta till våren

       
                                  

                            

i skolan

sitter i klassrum 12 och har so, men jag är klar så nu sitter jag och leker med datan så alla vet :)

 


kom ihåg den här dagen man va så glad över att det snöade!


lör-sön








ett tag sen nu

hejjsan alla, va ett tag sen nu jag skrev emma klagade igår och idag! men iaf idag är det den skönaste dagen sista lektionen har vi gympa och då så spelade vi badminton och fyfan va vi garva, sen senare åkte vi 5an till stan och då var det kaos och det är emma elina och mig jag pratar om. haha det kom ett emo som satt sig mittemot emma och on satt på ett fyra säte och jag och elina på ett fyra säte brevid och det såg ut som att hon satt och prata med han , HAHAAH helt tråkigt det låter men va så sjukt kul. och bilder sen helgen kommer också lite senare :) men ska kolla vidare på sverigesvärstabilförare nu! så jäkla bra program

jag vill ha bikinin!


måndag

dagen i det hela är skön, slutar tidigt och har sköna lektioner. efter som att jag är så trög startad på bilden så hjälpte malli mig, och vi ska rita av oss med ritförstoring typ svårt att förklara:), men här är iallafall bilderna från kopiarton, SKIT SEXIGT;)


RSS 2.0