elina

elina mmsa precis en bild, innan hon gick pa flyget :) hon kommer namligen på besok! hon landar om cirka 12 timmar :)



snorkling

emma och jag idag efter vi snorklat :)


wild & grazy


dagens hoppbild


dag2

hejjsan alla, nu sitter jag och emma i varat kara hotell rum, klockan är namligen sju. ska ska duscha och fixa oss för kvallen :), kommer lite bilder från dagen nu






jag och emma pa phukets flygplats igar :)


idag sa mata emma massa apor.


tuk tuk hem till hotellet


nu sager vi godnatt

nu säger jag och emma godnatt här ifran thailand.



emma hade satt igang själv utlosarn och jag kom precis in i bilden, va icke beradd pa det ;)


en rolig bild efter vi akt tuk tuk


thailand bilder

varat hotell rum


btw emma kopte ett par roda skor pa direkten nar vi kom fram till hotellet


dagens hopp bild, det är pia och emmas pappa som sitter och ater


stranden


emma "badkrukan" star och kollar utsikten medans jag badar med min groda




fler bilder kommer imorn, nu ska vi kaka :)


glomde saga att jag och emma ar i thailand nu,

skont att antligen va framme, vi har suttit på ett flyg i 12 jakla timmar, men nu är vi antligen har!



kommissarie späck

igår så kom syster hit, vi tog mammas bil åkte hem till henne för att lämna lite saker sen käkade vi på donken, sen gick vi på bio, kommissarie späck och jag tyckte den va bra, så beställ biljetter nu ;D


bild från filmen


ikea is my and emmas love

idag så vaknade jag elva, hade sovit hur bra som helst. sen cyklade jag till swedbank på västertorg för att hämta mitt id och hämta ut min pengar sen sommar jobbet. sen drog jag vidare till stan och mötte emma. jag kom på bästa iden att vi skulle käka lyx middag på ikea. så vi drog dit handlade lite hemliga stuff. sen så skulle jag köpa en tele på expert men den va slut där så vi drog vidare till gränby och där fanns telefonen. bilderna är såklart från emma, för att min funkar inte :'(




jag fick självkart dra emma.. haha fast hon stod mest upp i vagnen och skämde ut oss,


nu går det fort med körandet!


igår

igår så gick jag och emma upp 06.00! tidigaste jag gått upp på detta sommarlov, när vi kom till stationen va klockan typ 07.20 och jag gick med emma till hennes jobb men då va klockan bara 07.30 så vi gick runt och kollade lite. sen åkte jag hem råkade somna och då va klockan tio i två så då åkte jag 7an emma gick på den sen vidare till hennes pappa, där vi la in lite bilder och så, sen hände inte så mkt mer. jag tar massa bilder från emmas blogg nu.
emma du har glömt bort att lägga upp bilderna från tidiga morgonen i stan.








gårdagen













staden

snart drar jag in till stan för att möta emma, och fixa lite saker tills ikväll, kan ju innte skriva vad för då kanske elina ser ;) om man ändå kunde ha på sig short och linne men det är det nog för kallt för! himlen är helt vit bläääää.




FEEL

ikväll så blir det tjejerna! det va ett bra tag sen vi sågt tillsammans, vi hittade äntligen en ledig dag där alla kunde träffas, vi ska nämligehn fira elinas födelsedag som va för ganska länge sen (a) bättre sent än aldrig!



en bild sen vintras på alla fyra, vi får väl ta en sommar bild ikväll men fulaste vädret, kommer mer se ut som en höst bild..


Italy cup 08

nu när alla lägger upp sina Gothia bilder tänker jag tillbaks på Italy cup, underbar resa verkligen ett minne för livet. fast det inte gick så bra för oss men vi hade det roligast. shiiit va jag saknar Italy cup!






hos ronja

sitter här hos ronja, sov här inatt. vi ska snart dra hem till mig sen drar vi på bio:) fettt najjs, det blir eclipse





bokomslaget, haha


syster 20år

har glömt att gratta min kära syster i bloggen! hon fyllde 20år den 13 juli! grattis i efterskott :)



missy

på söndag kommer älskade missy, tror jag ska va kattvakt 1vecka :) bilder sen förra gången hon va här




...

min kamera är trasig! verkligen trasig.. den va så på nyår men då kämpade den så att den blev hel igen, men nu verkar den inte vilja.. vi har haft 2,5 fina år tillsammans! knäppt flera tusen bilder med dig! men jag vet inte fall jag orkar köpa en ny kommer kanske göra det om ett år, för nu ska alla pengar som rullar in sparas:), och jag kanske får köpa min syster fräääscha bärbara dator! naaajss!





haha en bild sen vintas! några dagar innan elina skulle dra till Australien


ganska sugen!



emma kanske, emma kanske


hahaha bäst!


va rädda om huvudet när ni solar!


rooonjjjaaa

tjena sitter här hos ronja, gårdagen va trevlig vaknade upp med emma vi gjorde inte så mycket men vi kom på en plan som är nice, senare åkte jag och min syster till mina kusiner och va där på middag, kom hem vid typ tolv, men nu ska jag och ronja dra ut :) vi höres!




hahah en ful bild som jag bjuder på för att ronja är den ända som lyckats ta kort när jag sover ;D


fredags DATE med emma

femte dagen med emma :) wiihuuuoo vi kanske är tsm eller...? nej men det är as nice! nu sitter vi och kollar på american beatie på kanal 5, ÄCKLIG pappa säger jag bara. här kommer bilder sen date'en..





Gästbloggande

Hej Emma här! Ni känner nog ingen mig från VÄRLDENS BÄSTA PERSON. Inlägget under är SKRIVET AV FELICIA så tro inget annat även om hon kommer säga att det var Jag (den store, snygga, underbare) som skrev det. TRO HENNE INTE ;) Pus hej


EMMA ÄR BÄST!!!!!!!

EMMA ÄR DEN BÄSTA SOM FINNS!! SÖT SNYGG UNDERBAR GULLIG OCH VÄRLDENS BÄSTA VÄN :D ALLA  VILL VARA HENNES VÄNN!!!!!

emo dagen 14 juli











gårdagen (onsdag)


tisdags 13 juli







me & emma right now



emmy & kaaaaaarrrraaaa

Är hos emma och snart blir det käk, grillat :)




min mupp :')


syster

sitter här hos ronja, vi kom typ nyss in vi har badat och solat hela dagen :D ikväll är det final och matchen ska kollas med syster! och snart så blire käk! GOTT



kvälldopp

kom precis in efter ett kvällsdopp i ronjas "stora pool" haha vi håller på att dö inne i hennes rum nämligen 31 grader nu! men har varit varmare. vi bada för att vi skulle börja frysa men det gjorde vi icke! helt fail.





haha håret är uppsatt av proffs :)


hos ronja

hejjjjjsaaaan! sitter här i ronjas rum och vi dricker jucie :) vi har solat så länge som det gick efter som att efter ett tag så blev hela himlen vit -_- igår så kolla vi på 3 beck filmer och jag somnade till varje hah fan va dålig man är!



vi just nu, väldigt heta..


haaaaabiiibbbii!

imron ska jag och ronja leka :D, haha ronja jag vet att du läser min blogg så det är därför jag skriver detta speciella inlägg min kära föredetta granne! min älskade barndomsvän! min älskade habibi!






2 bilder som är 2år gamla


hemma!

kom hem igår från öregrun:) toppen dagar där! hoppas det blir fler :) vi hade jätte bra väder söndag måndag men inte tisdagen så då låg vi i stugan och latade typ hela dagen. sen på onsdagen va det fint väder men då skulle vi hem. på kvällen kom släckten för bror har fyllt 18 och min syster fyller 20 på tisdag :) har bara 1 bild från öregrund och den tog jag från emma ;)



min kamera har ryck!

gomorgon bloggen! har varit uppe sen 07.05 haha det va skit svårt att gå upp men nu känns det väl bättre :), är helt varm från all solande från igår. men idag ska det bli mer :D snart tar jag bussen till stan sen möter jag bästis på stationen :) och min kamera har blivit helt cp! den har varit så förr och sen blivit normal men nu har den fått ryck igen! kanske av all värme? för förra gången va det pågrund av kylan .. -_-





för kanske två veckor sen? senast vi va i öregrund


öregrund

shooo som sagt jag och emma drar iväg imorn väldigt tidigt! måste upp vid sju -_- men det kommer det lätt va värt :) vi kommer hem på onsdag lagom bruna hoppas jag. dom här dagarna kommer nog bli massa äventyr i :D





idag

jag och emma gick upp klockan åtta åkte in till stan och tog 20an till graneberg sen va vi där tills typ halv fem :) om imorn drar vi till öregrund och är där till onsdag! fan va nice det kommer bli :)






ploblem på morgonen, vilken bikini ska man ha?


väntan på bussen

frulle på bussen


emma käkar sallad
¨
leker oskyldig

ramlösa & loka





när jag plocka upp puddingen igår..

plockade upp emma med cykeln :), sen cykla vi till ica väst för att hon skulle köpa matsäck till idag. men hon bestämde sig där för att köpa subway macka så det va en onödig cykeltur.. sedan cykla vi hem och typ as garva åt en musik video.. plus att emma fixa min design :D tack! drf hon har lagt ut den där fula bilden på oss sen avslutningen.






URSÄKTA

Håller på att göra om min design lite så det är därför det ser ut som SHIT! Kommer fixat innom kort :)

GLÖM INTE ATT KOLLA IN : http://emmahelander.blogg.se


ska snart plocka upp emma

som sagt ska snart plocka upp emma från bussen med min fina blåa cykel :')


ska man se ut såhär när man plockar upp henne eller :)?


kärlek


inköp




sol

här är mitt och mammas lilla sol/stek ställe :D,



hahah jag i bakrunden..




faan va coool man ser ut då! :D haha mammas blillor jag har på huvudet ;)










0 dagar kvar

wiiie inge mer jobb nu :D, sista dagen idag och den va skit chill. barnen som jobbat i vänge kom och hade så kallade "avslutning" med oss :), vi spela kubb och sånt. vädret va skit najs! vi fick typ dra hem vid halv ett :) för några dagar sen målade jag en bänk och då hade jag en liten del av ryggen mot solen, kolla så snyggt det kan bli.. och nu e jag typ skit brun där istället inte så snyggt :D


jordgubbar <3


emma din cooling

på lördag <3




1 dag kvar!

faaan va najs bara 1dag kvar på jobbet :) men jobbet har varit as chill. kommer nog sakna det lite (a) ajja min bror fyller 18år idag! grattis till min stoooora bror! käkade godaste maten och massa jordgubbar till efterrätt helt mätt!





min bror till höger,  i julas hos mormor


RSS 2.0